NEW MOMENT DIGITAL LIFE - NEW MOMENT DIGITAL
16555
post-template-default,single,single-post,postid-16555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

NEW MOMENT DIGITAL LIFE

30 Sep NEW MOMENT DIGITAL LIFE

Novi momenti u New Moment agenciji.
Imamo potpuno NEW sajt kojim ćemo se rado hvaliti u budućnosti, kao  i novitetima u našem poslovanju sa kojima ćemo vas upoznavati iz nedelje u nedelju.

Digital team je odlučio da hrabro pojuri za svojim snovima, a novi www.digital.newmoment.com sajt će mu to u tome pomoći.
Ovim blogom dobrodošlice započinjemo novu fazu upoznavanja sa vama koji nas pratite, volite da nas gledate, čitate, slušate i budete inspirisani našim radom.

Osim što ćemo se baviti temama u kojima ćemo predstavljati novitete digitalnog sveta, zavirićemo i iza kulisa New Moment pozornice na kojoj gledate najinteresantnije izvedbe.

Kako je New Moment agencija nadaleko poznata po svojoj kreativnosti i postavljanja standarda na tržištu marketinga i advertajzinga, pozivamo vas da učestvujete sa nama u procesu stvaranja kreativnih dela o kojima se priča i 20 godina kasnije.

Sve što vas je ikada interesovalo o društvenim mrežama, nastupu i komunikaciji na društvenim mrežama, novitetima iz najvećih svetskih IT kompanija, ali i našim digital projektima, saznaćete upravo iz naših blogova.

Takođe, sa zadvoljstvom ćemo vam predstaviti naše vredne accounte, kreativce, PR-ovce i ostale koji su deo naše vesele i kreativne družine.
Zavirićemo u njihove kancelarije, kompjutere, beleške i otkriti mesto gde nastaje magija.
Pripremite se, polećemo!Show Buttons
Hide Buttons